Maatschappelijke Agenda (MAG)

Voor de bruisende gemeenschap van Hardinxveld-Giessendam mochten wij een levendige campagne creëren voor de Maatschappelijke Agenda (MAG) – het kloppende hart van lokale ontwikkelingen en samenwerking.

Het MAG Logo: een visueel merk

Centraal in onze aanpak staat het unieke en herkenbare MAG-logo dat we hebben ontworpen. Het logo straalt de verbondenheid uit tussen de gemeente en haar inwoners, met een speelse en eigentijdse uitstraling. Het symboliseert de stroom van ideeën, samenwerking en ondersteuning die MAG biedt aan maatschappelijke ontwikkelingen.

Uitgebreide Communicatiematerialen

Naast het logo en het campagnebeeld hebben we met trots een reeks communicatiematerialen ontwikkeld die de boodschap van MAG verspreiden. Van informatieve brochures tot opvallende posters, elk item draagt bij aan het vergroten van het bewustzijn rondom de Maatschappelijke Agenda.

Ook behoefte city marketing of gemeente campagne?

Onze benadering heeft geresulteerd in een krachtig campagnebeeld dat de missie van MAG op dynamische wijze overbrengt. Met een mix van kleuren en beelden belicht de campagne de veelzijdigheid van de Maatschappelijke Agenda en roept het een gevoel van betrokkenheid op. Ook interesse in een pakkend beeld of merk voor een dynamische campagne? Neem dan contact met ons op. We vertellen graag meer over onze aanpak.