LOAK

Hoe leuk als een klant aan je vraagt om niet alleen een complete identiteit te ontwerpen, maar ook vraagt om een naam te bedenken. Dus: bedenk een naam, ontwerp een logo met bijpassende huisstijl en realiseer een moderne website. Het resultaat: LOAK. Een korte en krachtige naam. Eenvoudig uit te spreken, herkenbaar en uniek. Naast de bedrijfsnaam voegen we nog een extra dimensie toe waarin naar voren komt ‘wat’ het bedrijf doet, namelijk het ontwerpen en bouwen van exclusieve buitenverblijven onder de merknaam LOAK Exclusief.

AI Afbeelding

Nog een uitdaging. Hoe kom je aan afbeeldingen als je nog niet heel veel projecten hebt gerealiseerd? Maar, je wil aan de buitenwereld wel laten zien wat je kan én wat men van je kan verwachten. Simpel… we maken een afbeelding met AI. Hoe vet!

Logo, Artwork, Pay-off én AI-afbeeldingen komen samen op de website en maken het tot één geheel.

Ook interesse in een complete huisstijl?

Ben jij een startend bedrijf of is jouw organisatie toe aan een nieuwe frisse look? En wil jij net als LOAK een moderne en representatieve website? Neem dan contact met ons op. We lichten graag toe hoe dit project tot stand is gekomen.