Adryan

Hoe gaaf is het als je voor een wereldspeler een totale rebranding mag doen? Adryan Consultants had in eerste instantie behoefte aan een nieuwe website, maar na een aantal gesprekken bleek al snel dat er meer gedaan moest worden. Samen met de klant hebben we nagedacht over de nieuwe strategie en hun positie in de markt van farmaceutische bedrijven. Het resultaat: een nieuwe naam en een nieuwe identiteit.

Adryan
Adryan
Adryan

Een nieuwe strategie, een nieuwe naam, een nieuwe identiteit

Wat begon als de vraag naar een nieuwe website, groeide al snel uit tot een diepgaand proces van reflectie en strategische heroverweging. In nauwe samenwerking met Adryan (voorheen Adryan Consultants) dachten we na over hun positie in de farmaceutische markt. Het resultaat? Niet alleen een verfrissende website, maar ook een verfrissende naam en identiteit die perfect aansluiten bij hun visie en missie.

Adryan - We reach for the best (2:50)

Van logo tot kantoorinrichting: Een totaalpakket

Bij QUEM gaan we verder dan design – we creëren ervaringen. Van het ontwerpen van een uniek logo tot het volledig inrichten van het kantoor en de beursstand, we hebben elk aspect van Adryan’s merkbeleving aangepakt. Extra leuk is het proces met de klant, die stap-voor-stap ook steeds meer gaat inzien dat een logo meer is dan een beeldmerk van je bedrijf: het straalt ook het DNA van de organisatie uit, de bekende Why!

Ontdek de vernieuwde Adryan-ervaring ook online

Neem een kijkje op de website adryan.com om de volledige rebranding te ervaren. Ontdek hoe de nieuwe identiteit van Adryan hen onderscheidt in de competitieve farmaceutische markt.

Adryan
Adryan