Restobar Vista Rotterdam

Bij QUEM zijn we trots om onze samenwerking met Restobar Vista Rotterdam in de spotlight te zetten. Voor dit prachtige restaurant, gelegen in het iconische pand de Rotterdam met uitzicht op de Nieuwe Maas en de Erasmusbrug, hebben we een afgeleid logo en een gloednieuwe website ontworpen.

Restobar Vista Rotterdam

Vista Willemstad, bekroond met een Michelinster*, heeft nu een zusje in Rotterdam. Gastvrouw Ingrid en chef Henrie van der Heijden brengen hun culinaire expertise en gastvrijheid naar een breder publiek met Restobar Vista. Deze restobar biedt een scala aan brasserie-achtige gerechten, die de finesse en uitstraling hebben van de sterrenkeuken van Vista in Willemstad. De combinatie van een sfeervolle inrichting en het adembenemende uitzicht maakt van elke maaltijd een bijzondere ervaring.

Uitgaand van de bestaande huisstijl van Vista Willemstad, hebben we zachte kleuren gekozen die een knipoog geven naar het originele ontwerp, terwijl ze een eigen karakter toevoegen aan de nieuwe locatie.

Vista bedankt!

We vonden het geweldig om betrokken te zijn bij het ontwikkelen van de uitstraling van Restobar Vista Rotterdam. Door de zachte kleuren van de inrichting te combineren met klassieke fotografie, hebben we een visuele identiteit gecreëerd die zowel warm als elegant aanvoelt. Deze nieuwe look versterkt de merkidentiteit van Vista en zorgt voor een naadloze overgang tussen de locaties in Willemstad en Rotterdam.

Benieuwd naar wat wij voor jouw merk kunnen betekenen? Bezoek de gloednieuwe website van Restobar Vista Rotterdam en laat je inspireren door onze design expertise.

© Fotografie: www.lvfphotography.com – Inrichting: www.smeeledesign.com